7.4.08

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ

Ένα από τα πιο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σημερινή κοινωνία είναι το πρόβλημα του ρατσισμού. Κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν έρθει από κάποια αλλη χώρα στην Ελλάδα, θέλοντας η ζωή τους να γίνει πιο εύκολη εμείς φροντίζουμε να γίνει ακριβώς το αντίθετο! Τους εκμεταλλευόμαστε και τους κάνουμε τη ζωή τους ακόμη πιο δύσκολη. Ο Θεός μας δίδαξε να αγαπάμε τον συνάνθρωπό μας με οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα και αν έχει. Μας είχε πει «ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ» όμως κανένας από εμάς δεν βλέπω να το τηρεί. Η σημερινή κοινωνία πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα.Το πρόβλημα του ρατσισμού μπορεί να αντιμετωπιστεί με πάρα πολλούς τρόπους:

  1. Με τη βοήθεια του κράτους το οποίο έχει τη δυνατότητα να στεγάσει αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους।
  2. Ο κόσμος πρέπει να μην περιφρονεί αυτούς τους ανθρώπους και να σκεφτεί ότι δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό σε κανέναν άνθρωπο και το μόνο διαφορετικό μπορεί να είναι η θρησκεία και η υπηκοότητα।
  3. Και οι μετανάστες πρέπει να κάνουν τον κόσμο να αλλάξει άποψη για αυτούς

Αυτές είναι κάποιες από τις λίγες λύσεις που κατά τη γνώμη μου είναι και οι πιο βασικές.Ας βάλουμε ένα τέλος στο πρόβλημα που έχει καταπνίξει τη χώρα μας. Πρέπει να σκεφτούμε ότι αν αυτό συνεχιστεί δεν θα έχει καθόλου καλές συνέπειες για το μέλλον της ανθρωπότητας. Εννοώ τους πολέμους

Στο χέρι μας είναι να πλουτίσουμε με φως τη ψυχή αυτού του παιδιού!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: